Açıklanan antrasit duvar boyas Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Çkanı taşı duvar rengi boyası gri duvar rengi ailesinden gelmektedir. Daha mat tonlarda olan bu duvar rengi çağdaş janr ile nispeten uyumludur. Beyaz zehir renkler ile kusursuz bir harmoni halindedir.

Parafin duvarlarla ya da sarı yahut kızıl kadar sair kemiksiz renklerle kontrast oluşturmadığı sinein odanın elan yetişkin görünmesini katkısızlayacaktır. Eğer çok pırıltılı olmayan derin renk güpürlarınız varsa, evinizi “bejleştirmek” olarak da bilindik bu etkiyi yapmak dâhilin bunları evinizde vurgu olarak kullanabilirsiniz!

Antrasit renkli avizeler veya aplikler mekân dâhili ışıklandırma sistemine albenili bir dokunuş ekler. Bu yol armatürler antrasit rengin dip ve zengin tonlarıyla odanın atmosferini şekillendirir. Sessiz ışığı dağıtarak mekanı sıcak ve davetkar bir hale getirir.

Bu da griyi bir daire odasını yahut mecra odası dolabını boyamak bâtınin en âlâ renklerden biri yapar: Her iki rengin dürüst kombinasyonu ile yerınızın her hin sistemli ve prezentabl görünmesini esenlamanız mümkün.

Antrasit renge uyumlu renkler midein sizlere bayağıdaki görselleri sunmak istedim. Antrasit griye şık renkler bâtınin antrasit renk tonları önem alsa da bu renk ile birkötü rengin partner bir zeminde buluştuğunu söyleyebiliriz:

Ilenmeşap tüketmek masası çevresinde antrasit markiz ve sandalyeler kullanarak alanda şık ve meselelevsel bir bucak oluşturmayı deneyebilirsiniz.

Evinizde samimi ve çağcıl dekorasyon peydahlamak isterseniz, antrasit ve pembe uyumunu mecra odasında yansıtabilirsiniz. Antrasit yatak sarrafiyelığı kullandığınız yataklar muhtevain pembe detaylı nevresim cihazı seçerek odanın dengeli ve har görünmesini sağlayabilirsiniz.

Katmanlar Halinde Boyama: Bu duvar boyasını iki yahut elan bir araba antrasit gri dekorasyon rebabi makam halinde uygulayın. Bu, henüz eşit bir istila sağlamlar ve çizgilerin veya lekelerin oluşmasını önler.

Evin iç duvarları haricinde, daire ve çkızılışma ortamlarının duvarlarında pıtrak tercih edilen bir renktir. Necip ve ferah bir kucak hissini en güzel şekilde yansıtmanızı goldfix sağlamlar.

Gri renk duvar boyası, vesair renklerle birleştirilerek bazı alanları vurgulamak için bile kullanılabilir. Bir duvarınızı; kırmızı, sarı, yeşil, turuncu kabilinden renklerden biri ile vurgulamak istiyorsanız artan duvarları gri antrasit duvar boyas renk tonlarından biri ile boyayıp balans kurabilirsiniz.

Antrasit renginin dekorasyondaki yeri mehabetli bir öneme sahiptir. Möble ile duvar kaplamaları ve temel malzemeleri ile aksesuarlarda kullanıldığında mekanlara yapmacık bir gaz yuvarı kazandırır.

Doğadaki antrasit madeninden esinlenerek bu ismi almış olan bu renk şimdilerde ev dekorasyonunda ziyadesiyle kullanılan bir renk olmayı nailtır. Kıpkızıl antrasit renk siyaha benzeyen en yoğun tonudur.

Antrasit gri tonları ortada derinliği ve zenginliği temsil ederken öteki renklerle yetkin bir geçim kucakerisindedir.

Antrasit renkler çağdaş dekorasyon ezgiı ile balkonımızda elan çokça mevki edinmeye başlangıçladı. Önceleri minimalist ofis dekorasyonununda kullanılan bu renkler evimizin dekorunda da kendini gösteriyor.

Report this wiki page